Diplomát kap, minden tiltva

A múltkor a fenti szöveggel leptek meg az OMIKK-ban. Jó tudni, hiába 2008. 10. 31-e a beiratkozás érvényessége, letiltanak és vissza kell vinni minden könyvet. Az is meglepő, hogy egyedül a villanykaron tartják nyáron a diplomaosztót, a többieknek őszig várni kell.

A tiltást sajnálom kicsit, külsősként beiratkozva már csak öt könyv lehet nálam (a régi tíz helyett), valamint a fentiekről is csak az utolsó rendes nyitvatartási napon értesültem, amikor épp a kilencedik és tizedik könyvet akartam kihozni. A nyári részleges nyitvatartás meg nem igazán munkaidőbarát.

Azért sikerült újra beiratkozni, noha az olvasójegyhez szükséges fényképet készítő masinával mintha bajok lettek volna, így (vagy nem e miatt, nem tudom) megmaradt a régi olvasójegyem. Kaptam igazolást is, hogy nincs tartozásom, de ez a KTH-t nem érdekli.

Hozzászólások

Diplomáról, diplomásokról

Úgy látszik, egyesek az intelligenciáról, kultúráról, jó érzésről is le vannak tiltva, ha diplomát kapnak. Ezzel nem a blog szerzőjére célzok, hanem a Diplomások Klubjának vezetőjére: http://mage.hu/2008/7/9/proof

Tartalom átvétel