Nem gaNf!

Vajon rájönnek az emberek az elgépelésre, mikor beírják a keresőbe a „gaNf” szót és alig néhány találatot kapnak csak?

Még manapság is kapok ilyen találatokat, s rákeresve a fenti, n betűs szóra jó pár oldalt adnak a nagyobb keresők is.

Szóval nem KF-gaNf, hanem KF-GAMF, nem KF-gaNfk, hanem KF-GAMFK, nem gaNf, hanem GAMF, azaz Kecskeméti Főiskola - Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar. A rövidítés feloldását érdemes megjegyezni, állítólag volt már akinek a záróvizsgája múlt rajta.

(Ezen bejegyzés nem titkolt célja, hogy elsők között legyen a keresőkben a GANF szóra keresve és útbaigazítsa az eltévedetteket.)

Hozzászólások

Szelekció

Őszintén szólva elég mulatságosnak találom, ha valaki nem tudja annak a főiskolának a nevét, ahol tanul, és éppen záróvizsgázni próbál.

A felsőoktatás jelenlegi helyzetét elnézve azt hiszem valamilyen módon muszáj szelektálni. Ha máshogy nem, hát bonyolult nevet kell adni az iskolának, hogy ne bírják megjegyezni azok, akiknek a szellemi színvonaluk alapján eleve hiba lenne diplomát adni. Így egyszerűen nem találnak el a vizsgára, és a probléma meg van oldva.

Rontás

A suli nevét nem hiszem, hogy az oda járók rontják el, az interneten keresve is inkább csak külső emberek által írt oldalakon van elírás (vagy a leendő gólyák nem figyelnek eléggé).

A záróvizsgás sztori (ami egyébként belülről mérhetetlenül fájdalmas tud lenni) persze urban legend. Szerintem még jóval a záróvizsga előtt kellene szelektálni.

Tartalom átvétel