Szakirány

Újabb hírek szakirány-ügyben. A februári Impulzusban és máig a HK weblapján is az szerepelt, hogy a kiegeseknek (és a francia-képzéseseknek) elég a vizsgaidőszak végéig teljesíteni a szakiránykritériumokat, hogy elsőkörös besorolásba kerüljenek.

Na most a Szakirányválasztási szabályzat szerint (ami szintén a HK weblapján van) ez csak a villamosmérnök szakos kieges hallgatókra vonatkozik, az informatikusokra nem. Tehát az esetleges első-féléves csúszásokat és a Távközlő hálózatok vizsgát is le kell tudni a harmadik hét végéig, ha első körben akarunk szakirányra menni, amúgy marad a második kör (ha marad a megcélzott szakirányra egyáltalán hely addigra).

Most járunk a vizsgaidőszak első hetének végén. (Szerencsére engem nem érint, ma tudtam le a TH vizsgámat is, remélhetőleg sikeresen.)

Hozzászólások

TH mégsem kell

A legújabb hírek szerint távhálóból még aláírás sem kell a szakirányhoz, viszont legkésőbb a tavaszi félév vizsgaidőszakának harmadik hétben le kell tudni minden első féléves tárgy vizsgáját az első körös szakiránybesoroláshoz.

Tartalom átvétel